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L'ATELIER DE LOUIS
Menu
Starters
Duck Foie Gras made with Yellow Wine
prix: 18.00€
18.00€
The House Snails: parsley and hazel nut butter
prix: 14.00€
14.00€
Croûte aux Morilles et Vin Jaune
prix: 18.00€
18.00€
Carrot trio and Egg Parfait
prix: 10.00€
10.00€
Cheese and Cold cuts board
For 4 : 25€
prix: 15.00€
15.00€
Proposé par
Main courses
Pork shank braised with beer, Savagnin sauce
prix: 22.00€
22.00€
Salmon Trout, Savagnin sauce
prix: 24.00€
24.00€
Comté Cheese Stuffed Chicken
prix: 24.00€
24.00€
Rib steak, Shallot sauce
Morels and yellow wine sauce : 30€
prix: 25.00€
25.00€
Veal Sweetbreads Morels and Yellow wine sauce
prix: 30.00€
30.00€
Kids menu: Ham or Trout, Two ice cream scoops
prix: 12.00€
12.00€
The Chef's suggestion: speak with staff.
Proposé par
Desserts
Berries Jelly and mousse, vanilla biscuit.
prix: 9.00€
9.00€
Chocolate and Caramel moelleux, chocolate mousse and vanilla ice cream
prix: 9.00€
9.00€
Crème Brûlée with Absinth.
prix: 9.00€
9.00€
Cheese Board.
prix: 12.00€
12.00€
Proposé par
Sundaes and flavours
prix
1 scoop
2 scoops
3 scoops
La Coupe Jurassienne
3 nut scoops, Macvin.
prix: 10.00€
10.00€
La Framboisine
3 raspberry scoops, raspberry liquor.
prix: 10.00€
10.00€
Le Sergent
3 pear scoops, pear liquor.
prix: 10.00€
10.00€
Le Colonel
3 lemon scoops, vodka.
prix: 10.00€
10.00€
Ice creams
Nut, Vanilla, Chocolate, Yogurt.
1 scoop: 3.00€ / 2 scoops: 5.00€ / 3 scoops: 7.00€
3.00€
5.00€
7.00€
Sorbets
Lemon, Pear, Raspberry, Strawberry.
1 scoop: 3.00€ / 2 scoops: 5.00€ / 3 scoops: 7.00€
3.00€
5.00€
7.00€
Proposé par
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